Bilspieren trainen thuis bil oefeningen

7 december 2021

minuten leestijd

Over de auteur
Rowan Blom

Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.

Je wilt graag je bilspieren thuis trainen, maar je hebt helemaal geen materiaal in huis. Kun je dan wel effectief trainen en goede resultaten behalen? Als je een beginner bent, kan dat zeker. Er zijn genoeg booty oefeningen die al aardig zwaar zijn zonder fitness materiaal. Hier vind je de beste bil oefeningen voor je thuis work-out.

1. Frog Pump

De Frog Pump is een ontzettend goede isolatie-oefening voor je bilspieren. Ook ideaal voor je warming-up, omdat de oefening niet te zwaar is en je hiermee je glutes activeert.

Lees alles over de Frog Pump ->

2. Bulgarian Split Squat

De Bulgarian Split Squat is een goede variant op de gewone Squat. Ideaal voor een thuis work-out zonder fitness materiaal, want deze fitness oefening is al zwaar met alleen eigen lichaamsgewicht.

3. Fire Hydrant

Misschien ken je de Donkey Kick wel als een van de beste bil oefeningen voor je thuis work-out. De Fire Hydrant heeft hier wel wat van weg, maar is nog net wat intensiever.

4. Single Leg Romanian Deadlift

Deadliften zonder gewicht is niet heel effectief. Maar je kunt wel thuis de Single Leg Romanian Deadlift doen om je billen en hamstrings te trainen.

5. Side Lying Hip Abduction

Een van de beste krachttraining oefeningen voor je billen als je geen materiaal in huis hebt: de Lying Hip Abductor. Hiermee train je met name de zijkant van je billen.

6. Glute March

Dit is een minder bekende oefening voor het trainen van de bilspieren thuis, maar wel ontzettend effectief.

Met ons KVV Magazine leer je hoe jij mooie billen en een strakker lichaam krijgt door je training, voeding en mindset aan te passen. Je vindt hierin nog veel meer uitleg over verschillende oefeningen en in elke editie staat ook een trainingsschema. Doe extra kennis op, geef je motivatie een boost en behaal jouw doelen! <img draggable=

Meer info & bestellen

KVV Magazine Voordeelbundel

Anderen lezen ook:

LEES DE #1 BUNDEL VOOR VROUWELIJKE KRACHTSPORTERS

Hét boek met alle info die je nodig hebt

In de hardcopy Powervrouw Bundel vind je alle info over krachttraining, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt. Ook leer je hoe je stap voor stap je eigen trainings- en voedingsschema maakt. Met de handige tips en simpele oefeningen kun je direct aan de slag!

Rowan Blom

Oprichtster KVV

Gerelateerde blogs:

Weekmenu’s op maat

Wat is je doelstelling?

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid