9 april 2021

Categorie: Krachttraining

minuten leestijd

Over de auteur
Rowan Blom

Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.

Wil je mooie billen en benen trainen en heb je thuis een kettlebell? Voeg dan een aantal van deze kettlebell oefeningen voor mooie billen toe aan je trainingsschema!

Single Leg Kettlebell Deadlift

Misschien ken je de Romanian Deadlift wel. Deze oefening is hier een variant op en is met lichter gewicht ook al aardig zwaar. Daardoor is dit een van de beste kettlebell oefeningen voor mooie billen en benen.

Kettlebell Swing

Een van de meest bekende kettlebell oefeningen is de Kettlebell Swing. Je traing hiermee je hele lichaam, maar de focus ligt met name op je billen en benen.

Kettlebell Hip Thrust

De Hip Thrust is een van de beste krachttraining oefeningen voor het trainen van mooie billen. Je kan deze oefening met eigen lichaamsgewicht uitvoeren, maar je kan hem ook verzwaren met een kettlebell.

Kettlebell Goblet Squat

Squatten met een kettlebell? Ja zeker! De kettlebell houd je alleen voor je (in plaats van een barbell op je rug).

Kettlebell Side Lunge

De Side Lunge is een goede variant op de normale Lunge. Met een kettlebell maak je deze oefening zwaarder.

Wil je weten wat de beste krachttraining oefeningen zijn en hoe je de juiste oefeningen selecteert? Leer hoe je stap voor stap je eigen trainingsschema maakt met het e-book #TRAIN hard van onze Powervrouw Bundel. De complete bundel bestaat uit vier e-books met alle info over training, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt.

Dit vind jij ook leuk:

LEES DE #1 BUNDEL VOOR VROUWELIJKE KRACHTSPORTERS

4 e-books met alle info die je nodig hebt

Powervrouw Bundel 1

In de Powervrouw Bundel vind je alle info over krachttraining, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt. Ook leer je hoe je stap voor stap je eigen trainings- en voedingsschema maakt. Met de handige tips en simpele oefeningen kun je direct aan de slag!

Rowan Blom

Oprichtster KVV

Dit vind je misschien ook leuk:

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE
close-link
>
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid