Ons papieren magazine is terug met nieuwe dubbeldikke edities!

Kipfilet armen trainen

2 april 2021

Categorie: Krachttraining

minuten leestijd

Over de auteur
Rowan Blom

Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.

Heb je ook last van kipfilet armen? Waarschijnlijk wil je hier dan zo snel mogelijk vanaf, maar dat gaat vaak helaas niet zomaar. Je kan je kipfilet armen trainen om ze strakker te laten worden. Dit heeft vooral zin als je kipfilets bestaan uit slappe huid. Heb je veel armvet? Dan zal je ook vet moeten verliezen. In dit artikel lees je alles over kipfilet armen trainen en het verliezen van armvet.

Zo verlies je armvet

Omdat veel vrouwen ook wat ongewenst vet op hun armen hebben, leggen we eerst uit hoe je armvet verliest. Armvet weg trainen lukt helaas niet en je kan ook geen plaatselijk vet verbranden. Je zal je dus echt moeten zorgen voor een calorietekort, wat betekent dat je voornamelijk focust op je voeding. Het trainen is natuurlijk sowieso goed voor je gezondheid en je lichaamsvormen. Ook train je hiermee de slappe huid als gevolg van het afvallen weer strak. Het is dus sowieso goed om naast minder calorieën eten ook je armen te trainen.

Lees hier alles over afvallen ->

Kipfilet armen trainen: 6 beste oefeningen voor thuis

De twee grootste spieren in je armen zijn de triceps en de biceps. Door deze twee spieren goed te trainen kan je kipfilet armen verminderen. Hieronder vind je drie oefeningen voor de triceps en twee voor de biceps.

Skull Crusher (triceps)

One-Arm Seated Row (biceps)

Triceps Extension

Triceps Dip

Dumbbell Curl

Extra tip: voorkom huidveroudering

Om slappe huid op je armen zoveel mogelijk te voorkomen of er in ieder geval voor te zorgen dat het niet erger wordt is het belangrijk om huidveroudering te voorkomen. Dit doe je door je huid te beschermen tegen de zon, gezond te eten en te stoppen met roken.

Wil je weten wat de beste krachttraining oefeningen zijn en hoe je de juiste oefeningen selecteert? Leer hoe je stap voor stap je eigen trainingsschema maakt met onze Powervrouw Bundel. In dit hardcopy boek vind je alle info over training, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt.

Anderen lezen ook:

LEES DE #1 BUNDEL VOOR VROUWELIJKE KRACHTSPORTERS

Hét boek met alle info die je nodig hebt

In de hardcopy Powervrouw Bundel vind je alle info over krachttraining, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt. Ook leer je hoe je stap voor stap je eigen trainings- en voedingsschema maakt. Met de handige tips en simpele oefeningen kun je direct aan de slag!

Rowan Blom

Oprichtster KVV

Dit vind jij ook leuk:

Gerelateerde blogs:

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE
close-link
>
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid