Zilvervliesrijst

4 augustus 2016

Categorie: Voeding

minuten leestijd

Over de auteur
Rowan Blom

Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.

Dit eenvoudige voedzame lunch gerecht heb je in een mum van tijd klaar en je kunt ook nog een portie bewaren voor de volgende dag! Het recept voor twee porties vind je hieronder.

Ingrediënten (2 porties)

  • 200 gr kidneybonen (uit blik)
  • 200 gr tonijn (uit blik)
  • 100 gr zilvervliesrijst
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • 1 groene peper
  • 1 chilipeper
  • 1 el olijfolie
  • 4 tl limoensap
  • 1 tl geperste knoflook

Bereidingswijze

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de verpakking.
  2. Snijd ondertussen alvast de avocado, tomaat, groene peper en chilipeper in kleine stukken.
  3. Meng de olijfolie samen met het limoensap en geperste knoflook in een kom.
  4. Giet de rijst af en verdeel het in twee porties.
  5. Leg hier vervolgens de kidneybonen en de groenten bovenop en daarna ook de tonijn.
  6. Verdeel de olijfolie dressing over de twee porties.

Eet smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk:

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE
close-link
>
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid