Dit eenvoudige voedzame lunch gerecht heb je in een mum van tijd klaar en je kunt ook nog een portie bewaren voor de volgende dag! Het recept voor twee porties vind je hieronder.
Ingrediënten (2 porties)
- 200 gr kidneybonen (uit blik)
- 200 gr tonijn (uit blik)
- 100 gr zilvervliesrijst
- 1 avocado
- 1 tomaat
- 1 groene peper
- 1 chilipeper
- 1 el olijfolie
- 4 tl limoensap
- 1 tl geperste knoflook
Bereidingswijze
- Kook de zilvervliesrijst volgens de verpakking.
- Snijd ondertussen alvast de avocado, tomaat, groene peper en chilipeper in kleine stukken.
- Meng de olijfolie samen met het limoensap en geperste knoflook in een kom.
- Giet de rijst af en verdeel het in twee porties.
- Leg hier vervolgens de kidneybonen en de groenten bovenop en daarna ook de tonijn.
- Verdeel de olijfolie dressing over de twee porties.
Eet smakelijk!
Kan jij wel wat inspiratie gebruiken om lekker, gezond Ă©n simpel te koken? In onze KVV Magazines vind je handige weekmenu’s, lekkere recepten en allerlei praktische tips over voeding & afvallen.
âś“ No-nonsense info over training, voeding & mindset
âś“ Uitleg over krachttraining oefeningen en het trainen van spiergroepen
âś“ Inspirerende verhalen van andere vrouwelijke krachtsporters
âś“ Inclusief trainingsschema en weekmenu
Anderen lezen ook:
In de hardcopy Powervrouw Bundel vind je alle info over krachttraining, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt. Ook leer je hoe je stap voor stap je eigen trainings- en voedingsschema maakt. Met de handige tips en simpele oefeningen kun je direct aan de slag!

Rowan Blom
Oprichtster KVV