Powervrouw-Bundel-Krachttraining-boek

Eindelijk jouw bodygoals behalen?

 Hardcopy boek met 300+ pagina’s content + digitaal exemplaar
Alle info over krachttraining, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt

✓ Maak stap voor stap jouw eigen persoonlijke trainingsschema - gym of thuis - en voedingsschema, incl. voorbeelden
✓ Ontdek hoe je jouw fitness work-outs optimaliseert en sneller je doelen behaalt
✓ Leer hoe je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt en welke voeding voor jou belangrijk is
 Verbeter je mindset en leer nieuwe gewoontes aan
 Ontdek hoe je optimaal kunt herstellen en af en toe kunt ontsnappen aan je drukke leven

Praktisch, makkelijk leesbaar en wetenschappelijk onderbouwd

Powervrouw-Bundel-Krachttraining-boek

7 jaar

Een begrip in de fitnesswereld

50.000+

Trouwe volgers

6.000+

Tevreden klanten

Waarom dit boek jou wél gaat helpen


Onze Powervrouw Bundel bevat alle informatie over krachttraining, voeding, mindset en herstel die jij nodig hebt om je bodygoals te behalen. Je hoeft niet meer verder te kijken en je suf te zoeken naar de juiste info.


Een compleet hardcopy boek boordevol no-nonsense info, stappenplannen en simpele oefeningen.


Beginners maken met dit boek met simpele, begrijpbare informatie een vliegende start.

Gevorderde krachtsporters ontdekken hoe zij hun trainingen en leefstijl nog meer kunnen optimaliseren.

De belangrijkste highlights:Boordevol
no-nonsense info

Na jarenlang onderzoek hebben we alle belangrijke info van betrouwbare bronnen en professionals samengevoegd in één praktisch hardcopy boek.


Maak je eigen trainings- en voedingsschema

Je kunt natuurlijk steeds een personal trainer inschakelen voor een trainings- en voedingsschema. Maar hoe fijn is het als je zelf schema's kunt maken die perfect op jou aansluiten? 

Praktisch ingericht

We hebben ervoor gekozen om deze bundel zo praktisch mogelijk in te richten. Het boek bestaat uit vier delen met elk een stappenplan met simpele oefeningen.

Begrijpbare taal

Ben jij die lastige termen ook zo zat? Dit boek is geschreven in voor iedereen begrijpbare taal.

Inkijkexemplaar

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Volg onze gerichte stappenplannen

Al duizenden van onze klanten hebben met onze Powervrouw Bundel fantastische resultaten behaalt.

Als je nu bestelt, ontvang je deze mooie bundel binnen 2 werkdagen thuis in je brievenbus. Daarnaast ontvang je het digitale exemplaar direct in je mailbox, zodat je alvast aan de slag kunt.

29.95 

Gratis verzonden binnen Nederland.

100% tevredenheidsgarantie.
Binnen 14 dagen niet goed = geld terug.

Begrijpbare uitleg

"Duidelijk boek in een begrijpbare taal. Als beginner zag ik via deze weg de bomen door het bos. Ook een pluspunt is dat dit specifiek gericht is op vrouwen. Voor ik KVV magazine en de Powervrouw Bundel leerde kennen vond ik weinig wetenschappelijk onderbouwde info over krachttraining (voor vrouwen) en over de juiste voeding."

TatianaVanParijs

Veel nieuwe inzichten

"Deze bundel is echt een must have om te hebben. Zowel voor beginners als gevorderden een aanrader. Als ervaren sporter denk ik al veel te weten over voedsel en training, maar toch ben ik veel nieuwe tips en feiten te weten gekomen. Het is een motiverende bundel waar je echt veel van leert. Normaal houd ik niet van boeken lezen, maar ik heb echt zin om deze bundels erbij te pakken!"

BAKKERR13

De Powervrouw Bundel bestaat uit deze 4 delen:

🏋️‍♀️ #TRAIN hard


Welke oefeningen zijn nu echt goed om te doen? Hoe richt je jouw trainingen op de juiste manier in? Hoeveel sets en reps moet je doen en hoe vaak moet je trainen per week? Wat kun je doen om jouw trainingen te optimaliseren?

In dit deel geef ik je alle tools en tips die je nodig hebt om het maximale uit je trainingen te halen. Je krijgt geen standaard trainingsschema; ik leg je uit hoe je zelf je eigen schema samenstelt. Wel vind je een aantal voorbeelden van trainingsschema’s in het boek. Die kun je gebruiken om inspiratie op te doen en maken het makkelijker om je eigen trainingsschema samen te stellen.

Verder leer je wat de allerbeste oefeningen en variaties zijn. En je ontdekt technieken om jouw trainingen te optimaliseren voor maximaal resultaat.

🥗 #EAT well


Wat is voor jou de ideale calorie- en macro-inname? Hoe zorg je ervoor dat je dagelijks voldoende binnenkrijgt van alle voedingsstoffen? Hoe vaak en wanneer kun je het beste eten? Welke voedingsstoffen zorgen voor meer energie of verbeteren je slaap? Hoe verander je je eetgewoontes en hoe zorg je ervoor dat je dit volhoudt?

In dit deel vind je het antwoord op al deze vragen en leer je hoe je jouw voedingspatroon zelf aanpast naar een verantwoord en evenwichtig voedingspatroon dat bij jou past. Je vindt hierin geen dieet van 1200 calorieën per dag, maar je leert hoe je stapje voor stapje je eetgewoontes aanpast. Ook ontdek je welke voedingsstoffen en voedingsmiddelen belangrijk voor jou zijn en waarom.

De voorbeeld voedingsschema’s kun je gebruiken om inspiratie op te doen en om je eigen persoonlijke schema samen te stellen.

💭 #DREAM big


Hoe verander je jouw mindset en hoe zet je de eerste stap? Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft en hoe bouw je gewoontes op? Hoe ga je om met emoties en hoe zorg je in het algemeen beter voor jezelf?

In dit deel geef ik antwoord op al deze vragen. Ik leer je alles over het veranderen van je mindset. Je leest hoe je je goed voorbereidt en hoe je de eerste stap zet. Ook leer je hoe je gewoontes aanleert en je wilskracht traint.

Verder ga ik het hebben over emoties en voor jezelf zorgen, zodat jij je algehele welzijn kunt verbeteren en minder obstakels tegenkomt in je fitness journey.

🧘‍♀️ #RELAX enough


Hoe laat je je spieren optimaal herstellen? Hoe ga je om met spierpijn? Hoe plan je in je drukke leven tijd in voor jezelf om echt even te ontspannen?

In dit deel geef ik je antwoord op deze vragen. Je leert hoe je jouw trainingen zo optimaliseert dat je hier goed van kunt herstellen. Zo ontdek je hoe je voldoende rekening houdt met je herstelcapaciteit, hoeveel rust je tussen sets moet houden en hoe je jouw herstel maximaliseert.

Ook ga ik het hebben over het verminderen van spierpijn en het verbeteren van je ademhaling. Verder leg ik je uit hoe je in je drukke leven toch voldoende rust kunt nemen en me-time kunt inplannen.

ROWAN BLOM  //  Auteur

Ik ben zelf een fanatieke krachtsporter en ik ben altijd op zoek naar goede informatie om mijn resultaten te verbeteren. Voor vrouwen was er eerst maar weinig info te vinden. Daarom besloot ik een aantal geleden het platform Krachttraining Voor Vrouwen op te richten.

Hiermee wil ik vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, motiveren en met elkaar verbinden. Inmiddels volgen al ruim 50.000 vrouwen onze social media kanalen.

De belangrijkste informatie voor een gezonde leefstijl heb ik samengevoegd in onze Powervrouw Bundel. Dit boek heb ik zo praktisch mogelijk gemaakt met stappenplannen en simpele oefeningen.

Zo kun je het direct in de praktijk toepassen en optimaal resultaat behalen!

Rowan Blom

Sluit je aan bij ruim 5.000 tevreden klanten

Prachtig inspirerende bundel

Wat een práchtig inspirerende bundel. Ik heb het kado gekregen voor mijn verjaardag. De gever wist wat ze gaf. Zeker voor mij die wil starten met krachttraining. Het is heel duidelijk, overzichtelijk en in begrijpbare taal. Het geeft een compleet beeld over krachttraining, voeding, mindset en herstel. Beslist een aanrader voor iedereen die wil starten met krachttraining, maar ook voor de gevorderden.

KAREN5762

Het ideale boek om je op weg te helpen!

Het boek van Krachttraining voor Vrouwen is heel inspirerend en handig om je op weg te helpen op het gebied van sport en voeding. Het is op een makkelijke en begrijpelijke manier geschreven. Er staan veel tips en tricks in waar je gelijk mee aan de slag kan gaan. En dat wil je ook! Je krijgt gelijk zin om te beginnen en meer uit jezelf te halen.

Roxannewvb

Behaal jouw bodygoals

Ga jij de uitdaging aan en start je samen met duizenden andere vrouwen met een gezonde leefstijl?

Als je nu bestelt, ontvang je deze mooie bundel binnen 2 werkdagen thuis in je brievenbus. Daarnaast ontvang je het digitale exemplaar direct in je mailbox, zodat je alvast aan de slag kunt.

29.95 

Gratis verzonden binnen Nederland.

100% tevredenheidsgarantie.
Binnen 14 dagen niet goed = geld terug.

Veilig Betalen

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE


Tevredenheidsgarantie

Je bent volledig beschermd met onze 100% Tevredenheidsgarantie.

Ben je toch niet tevreden? Als je dit binnen 14 dagen na ontvangst bij mij meldt, ontvang je jouw geld terug.

Rowan Blom


Krachttraining Voor Vrouwen
Hortensialaan 92
1702KG Heerhugowaard
KVK: 70019452

[email protected]

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid