DOOR Rowan Blom 

19 maart 2020

Vrouw leest e-book op tablet
KVV Magazine


Wil jij je verdiepen in gezonde voeding en je eetpatroon veranderen? Met de juiste e-books kun je veel kennis en inspiratie opdoen. Ik heb hier de 3 beste e-books over gezonde voeding voor je op een rijtje gezet!

#EAT well - Powervrouw Bundel

1. #EAT well

Wat is voor jou de ideale calorie- en macro-inname? Hoe zorg je ervoor dat je dagelijks voldoende binnenkrijgt van alle voedingsstoffen? Hoe vaak en wanneer kun je het beste eten? Welke voedingsstoffen zorgen voor meer energie of verbeteren je slaap? Hoe verander je je eetgewoontes en hoe zorg je ervoor dat je dit volhoudt?

In dit e-book vind je het antwoord op al deze vragen en leer je hoe je jouw voedingspatroon zelf aanpast naar een verantwoord en evenwichtig voedingspatroon dat bij jou past. Je vindt hierin geen dieet van 1200 calorieën per dag, maar je leert hoe je stapje voor stapje je eetgewoontes aanpast. Ook ontdek je welke voedingsstoffen en voedingsmiddelen belangrijk zijn voor jou en waarom.

Het e-book is onderverdeeld in 10 stappen, waarmee je geleidelijk aan je voedingspatroon verandert en je bewuster wordt van wat je eet.

Het e-book #EAT well (100+ pagina’s) is onderdeel van onze Powervrouw Bundel. Deze bundel bestaat uit 4 e-books over voeding, krachttraining, mindset en herstel. Je vindt hierin alle info die jij nodig hebt als krachtsportende powervrouw!

29.00


 

Afslank Receptenbijbel

2. Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten en afslankmethodes zijn saai en eentonig, waardoor ze lastig vol te houden zijn. Je mag veel voedingsmiddelen niet meer eten en het wordt lastig om nog echt te variëren in je maaltijden. Veel vrouwen houden een standaard dieet daarom ook niet vol en na enkele weken komen de kilo’s er weer bij.Met de Afslank Receptenbijbel wordt afvallen een stuk makkelijker én leuker. In dit e-book vind je 100 lekkere recepten die eenvoudig en snel te bereiden zijn. Met de handige dag- en weekmenu’s en boodschappenlijstjes kun je direct aan de slag. Doordat het afvallen met dit e-book zo leuk wordt is de kans op jojo-en minimaal en behaal je hiermee blijvend resultaat.

27.00


Eiwitrijke Recepten Kookpakket

3. Eiwitrijke Recepten Pakket

Inspiratie in de keuken kunnen we allemaal wel gebruiken. Je kunt natuurlijk een standaard receptenboek kopen, maar je weet dan niet of deze recepten wel echt bijdragen aan je resultaten.

De recepten in het Eiwitrijke Recepten Pakket zijn speciaal ontwikkeld voor krachtsporters. Ze zijn geheel gericht op spieropbouw en vetverlies en helpen jou om je doelen te behalen. De recepten zijn snel en simpel te bereiden en een deel van de recepten kun je gemakkelijk meenemen naar werk of school. Het volledige pakket bestaat uit 4 e-books met ontbijt, lunch, diner en snack gerechten.

19.00

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Groene bladgroente met magnesium

In welke voeding zit magnesium? 4 tips om meer magnesium binnen te krijgen

Misschien heb je wel eens gehoord dat magnesium goed is voor sporters.

Lees Meer
Spinazie - voeding met veel ijzer

Waarom ijzer zo belangrijk is voor sporters (+ lijst voeding met veel ijzer)

IJzer is een essentieel spoorelement voor ons lichaam. Het wordt gebruikt voor

Lees Meer
Aankomen in de overgang

Hoe voorkom je dat je aankomt in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonbalans. Veel vrouwen komen hierdoor aan. Waardoor

Lees Meer
Gezonde voeding

Verbeter jouw voedingspatroon met deze 6 eenvoudige tips

Je voedingspatroon in één keer helemaal omgooien is voor veel vrouwen lastig

Lees Meer
Taart

Waarom je ook af en toe moet genieten van iets lekkers + alles over de 80/20 regel

Je wilt snel je doelen behalen en daarom wil je nu alleen

Lees Meer
Eten na het sporten

Wat eten na het sporten voor sneller spierherstel?

Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk herstellen na een krachttraining, zodat je

Lees Meer

over de auteur

 

Volg mij

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!

close-link
>