Salade met olijven en feta

19 maart 2017

Categorie: Voeding

minuten leestijd

Over de auteur
Suus Berns

Hallo sportieve dame, Ik ben vaste gastblogger bij krachttraining voor vrouwen en dit doe ik met heel veel plezier. Schrijven is één van mijn grootste hobby's. Andere hobby's zijn wandelen, yoga, lezen en zingen. Sinds tien jaar heb ik de ziekte van Crohn, dit is chronisch, net zoals mijn optimisme! Graag informeer en inspireer ik andere sportievelingen met mijn Instagram en mijn Facebook-pagina Darmkracht&Health.

Bereidingstijd +/- 15  minuten

Wil je makkelijk, snel en gezond eten? Probeer dit heerlijke recept eens!

Wat heb je nodig?

  • Een zak gemengde sla
  • Courgette
  • Paprika
  • Mix van groene- en zwarte olijven met feta kaas
  • Cottage cheese
  • Zout en peper

Hoe maak je dit recept klaar?

Zet een pan op middelhoog vuur en doe er een beetje kokosolie in. Snij de courgette en paprika (zoveel als je wilt) in kleine stukjes en bak deze kort aan. Ondertussen kun je vast wat olijven en feta aan de sla toevoegen. Als de courgette klaar is laat je deze iets afkoelen voordat je het bij de sla voegt. Schep daarna een flinke eetlepel cottage cheese door de sla, wat peper en zout en roer alles door elkaar. Makkelijker dan dit wordt het niet!

Tips

Deze salade kun je eten als maaltijd salade (bijvoorbeeld als lunch salade) maar kan je ook prima samen eten met bijvoorbeeld wat zoete aardappel, vlees/vis of een vegetarische burger. Je kan oneindig variëren en eraan toevoegen wat je wil. Denk bijvoorbeeld aan: ei, pesto, champignons.. Maar deze simpele basis is ook al erg smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk:

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE
close-link
>
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid