Rauwkost met maïs, komkommer en paprika

23 januari 2020

Categorie: Voeding

minuten leestijd

Over de auteur
Rowan Blom

Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.

Deze simpele eiwitrijke rauwkost is heerlijk als bijgerecht bij de lunch of diner of als simpel tussendoortje voor onderweg!

Kcal en macro’s

Per portie – Hele gerecht

282 Kcal

42% eiwit (29 gr)
32% koolhydraten (22 gr)
26% vet (8 gr)

Ingrediënten

  • 1 paprika
  • 0,5 komkommer
  • 50 gr maïs
  • 200 gr cottage cheese

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika en de komkommer in stukjes.
  2. Roer de stukjes paprika, komkommer, maïs en cottage cheese door elkaar

Variatietips

  • Voeg ook eens andere groenten toe, zoals geraspte wortel, sla, selderij, rode ui of tomaat.
  • Je kunt ook noten, zaden of pitten toevoegen.
  • Varieer eens met verschillende kruiden, zoals peterselie, koriander, bieslook of komijn.

Op zoek naar meer eiwitrijke salade recepten? Probeer ook eens deze frisse lunch salade met tonijn!

Laat je inspireren door weekmenu’s van andere krachtsporters en heerlijke gezonde recepten. Je vindt dit allemaal in onze digitale magazines + info over krachttraining en voeding, trainingsschema’s, motivatietips en inspirerende verhalen. Abonnementen bekijken ->

Gerelateerde blogs:

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE
close-link
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid