Weekmenu’s op maat

Wat is je doelstelling?

5 beste dumbbell oefeningen voor stevige benen en billen
19 september 2022 
0 min. leestijd

5 beste dumbbell oefeningen voor stevige benen en billen

Het is weer tijd om te trainen! Je hebt helemaal zin in een work-out waarmee je ook jouw benen en billen steviger maakt. Maar wat nu als er een rij voor het squatrek staat en je toch graag met losse gewichten wilt trainen? Of als je thuis gaat trainen en alleen dumbbells in huis hebt? Geen zorgen, hier vind je de 5 beste dumbbell oefeningen voor stevige benen en billen!

1. Bulgarian Split Squat

2. Single Leg Romanian Deadlift

3. Dumbbell Hip Thrust

4. Dumbbell Goblet Squat

5. Lying Dumbbell Hip Abduction

Wil je weten wat de beste krachttraining oefeningen zijn en hoe je de juiste oefeningen selecteert? Leer hoe je stap voor stap je eigen trainingsschema maakt met onze hardcopy Powervrouw Bundel. Je vindt hierin alle info over training, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt.

Powervrouw Bundel - Boek over krachttraining voor vrouwen

Over de schrijver
Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.
Powervrouw Bundel - Boek van Krachttraining Voor Vrouwen

Alles wat jij nodig hebt in 1 complete bundel

Ben jij klaar om je fitnessreis naar het volgende niveau te tillen? Met de Powervrouw Bundel krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt op het gebied van krachttraining, voeding, mindset en herstel.

Word je eigen coach en transformeer je leven met de handige stappenplannen en praktische oefeningen.

Dit is jouw kans om die droombody niet alleen te visualiseren, maar ook daadwerkelijk te realiseren.