Weekmenu’s op maat

Wat is je doelstelling?

Funxtion: wat is het en waarom zou je dit doen?
18 maart 2017 
2 min. leestijd

Funxtion: wat is het en waarom zou je dit doen?

‘Hee, een spelfout!’ Nee hoor! Je hoort er steeds vaker over bij sportscholen en op social media. Funxtion. Maar wat is dit nou toch? En kan het voor mij ook wat toevoegen? Na het lezen van dit blog heb je daar een antwoord op!

Funxtion: wat is het?

Funxtion is een handige tool die je verschillende work-outs geeft om uit te voeren in de sportschool, maar ook thuis. Deze tool barst van de work-outs die je kan doen met en zonder hulpmiddelen, alleen of met meerdere en op je core of je hele lichaam. Ook kun je met z'n tweeën een challenge doen.

Iedere week is er weer een nieuwe uitdaging en heb je zelfs ranglijsten om te kijken hoe je het doet in vergelijking met anderen. Als je vrienden ook deze tool gebruiken kun je ze toevoegen en zie je wanneer zij een activiteit hebben gedaan. Je kunt dan proberen zelf sneller te levelen. Hoe meer je doet, hoe sneller je levelt en hoe meer oefeningen er vrij komen.

Waar doe ik dit?

In de sportschool staat een groot display met deze Funxtion tool. Met behulp van een touchscreen kun je een work-out selecteren, de benodigde spullen pakken en aan de slag. Met behulp van piepjes en visueel zie je hoe lang de oefening duurt en wordt deze ook voorgedaan. Je doet als het ware mee met iemand.

Ook thuis kan je aan de slag met een app op je telefoon. Of je nu wel of geen spullen hebt, zweten doe je echt wel en door de verschillende oefeningen is het blijvend leuk.

Voor wie is het?

Het is geschikt voor iedereen. Je kan de oefening doen zoals wordt uitgevoerd in het voorbeeld, maar ook sneller of net wat anders naar je eigen smaak. Verder heb je nog verschillende levels van uitvoering. Hoe hoger je level, hoe korter je rusttijd tussen de oefeningen.

Waarom zou je dit doen?

Ik vind het zelf een geweldige afwisseling met de standaard krachttraining die ik doe. Soms wissel ik een coolingdown in voor een funxtion work-out. Door de afwisseling blijft het leuk en uitdagend en pak je alle spiergroepen wel mee. Ook is het een enorme boost voor je uithoudingsvermogen. Als je dit blijft doen weet ik zeker dat je een stuk fitter wordt!

Wil je beginnen met krachttraining? Dan raad ik je naast Funxtion ook de Powervrouw Bundel aan. Hiermee krijg je alle do's en don't aangereikt voor het samenstellen van je eigen trainings- en voedingsschema!

Al duizenden anderen vrouwen als jij hebben dit hardcopy boek besteld en fantastische resultaten behaald. Je vindt hierin alle info over krachttraining, voeding, mindset en herstel die je nodig hebt. De bundel bestaat uit vier concrete stappenplannen met simpele, praktische oefeningen. Hiermee behaal jij gegarandeerd jouw bodygoals.

Aan de slag ->

Powervrouw Bundel - Boek over krachttraining voor vrouwen

Over de schrijver
Powervrouw Bundel - Boek van Krachttraining Voor Vrouwen

Alles wat jij nodig hebt in 1 complete bundel

Ben jij klaar om je fitnessreis naar het volgende niveau te tillen? Met de Powervrouw Bundel krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt op het gebied van krachttraining, voeding, mindset en herstel.

Word je eigen coach en transformeer je leven met de handige stappenplannen en praktische oefeningen.

Dit is jouw kans om die droombody niet alleen te visualiseren, maar ook daadwerkelijk te realiseren.