Weekmenu’s op maat

Wat is je doelstelling?

Je houding verbeteren? Deze 7 krachttraining oefeningen moet je doen
24 oktober 2021 
0 min. leestijd

Je houding verbeteren? Deze 7 krachttraining oefeningen moet je doen

Als je jouw houding wilt verbeteren, is het vooral belangrijk dat je oefent met een goede houding. Met alleen wat oefeningen leer je niet ineens de juiste houding aan. Toch kunnen bepaalde krachttraining oefeningen wel helpen.

Losse gewichten

Krachttraining oefeningen met losse gewichten dragen het meest bij aan een goede houding. Bij dit soort oefeningen moet je lichaam stabieler blijven, waardoor ook de kleinere, stabiliserende spieren worden getraind.

Houding verbeteren: 7 krachttraining oefeningen

Back Squat

Plank

Romanian Deadlift

Glute Bridge

Overhead Press

Bird Dog

Superman

Focus op de minder sterke spieren

Een verkeerde houding ontstaat meestal doordat bepaalde spieren minder goed ontwikkeld zijn, terwijl de tegenovergestelde spieren juist wél goed ontwikkeld zijn. Let hier ook op en focus je op de spieren die minder goed ontwikkeld zijn. Heb je een zwakke onderrug en sterke buikspieren? Train dan je onderrug wat meer en je buikspieren wat minder.

In het KVV Magazine kun je nog veel meer lezen over krachttraining en in elke editie vind je ook een trainingsschema en een weekmenu. Het magazine staat vol no-nonsense info, inspirerende verhalen en praktische tips. Leuk om te lezen, motiverend en je leert hoe je sneller en makkelijker jouw bodygoals behaalt!

Heb jij jouw exemplaar al gereserveerd?

=> Meer info & reserveren

KVV Magazines voor vrouwen die aan krachttraining doen

Over de schrijver
Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.
Powervrouw Bundel - Boek van Krachttraining Voor Vrouwen

Alles wat jij nodig hebt in 1 complete bundel

Ben jij klaar om je fitnessreis naar het volgende niveau te tillen? Met de Powervrouw Bundel krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt op het gebied van krachttraining, voeding, mindset en herstel.

Word je eigen coach en transformeer je leven met de handige stappenplannen en praktische oefeningen.

Dit is jouw kans om die droombody niet alleen te visualiseren, maar ook daadwerkelijk te realiseren.