Weekmenu’s op maat

Wat is je doelstelling?

Dit zijn 5 beste kettlebell oefeningen voor mooie billen en benen
09 april 2021 
1 min. leestijd

Dit zijn 5 beste kettlebell oefeningen voor mooie billen en benen

Wil je graag je billen en benen trainen op een makkelijke manier? Heb je thuis een kettlebell staan? Voeg dan een aantal van deze kettlebell oefeningen voor mooie billen en benen toe aan je trainingsschema! Geen kettlebell in huis? Je kunt de oefeningen natuurlijk ook in de sportschool doen. 

Single Leg Kettlebell Deadlift

Misschien ken je de Romanian Deadlift wel. Deze oefening is hier een variant op en is met lichter gewicht ook al aardig zwaar. Daardoor is dit een van de beste kettlebell oefeningen voor mooie billen en benen.

Kettlebell Swing

Een van de meest bekende kettlebell oefeningen is de Kettlebell Swing. Je traing hiermee je hele lichaam, maar de focus ligt met name op je billen en benen.

Kettlebell Hip Thrust

De Hip Thrust is een van de beste krachttraining oefeningen voor het trainen van mooie billen. Je kan deze oefening met eigen lichaamsgewicht uitvoeren, maar je kan hem ook verzwaren met een kettlebell.

Kettlebell Goblet Squat

Squatten met een kettlebell? Ja zeker! De kettlebell houd je alleen voor je (in plaats van een barbell op je rug). Deze oefening is erg toegankelijk voor beginners, omdat je kunt beginnen met licht gewicht. Dit bouw je vervolgens langzaam op, totdat je klaar bent om met een stang op je rug te squatten.

Kettlebell Side Lunge

De Side Lunge is een goede variant op de normale Lunge. Je stapt niet naar voren, maar leunt juist naar de zijkant. Met een kettlebell maak je deze oefening zwaarder en train je dus voor mooie billen.

Psst… Heb jij ons papieren KVV Magazine al besteld? Elke editie staat vol met informatieve artikelen, inspirerende verhalen, tips & tricks, een trainingsschema en een weekmenu. Geef je motivatie een boost en behaal jouw bodygoals met ons magazine voor vrouwelijke krachtsporters. Je vindt er nog meer tips voor mooie billen en benen.

Meer info & bestellen ->

KVV Magazines voor vrouwen die aan krachttraining doen

Over de schrijver
Rowan is de oprichtster van Krachttraining Voor Vrouwen. Inmiddels doet ze ruim 8 jaar aan krachttraining en is dit echt haar passie geworden. Met Krachttraining Voor Vrouwen wil zij vrouwelijke krachtsporters voorzien van de juiste informatie, inspireren en samenbrengen.
Powervrouw Bundel - Boek van Krachttraining Voor Vrouwen

Alles wat jij nodig hebt in 1 complete bundel

Ben jij klaar om je fitnessreis naar het volgende niveau te tillen? Met de Powervrouw Bundel krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt op het gebied van krachttraining, voeding, mindset en herstel.

Word je eigen coach en transformeer je leven met de handige stappenplannen en praktische oefeningen.

Dit is jouw kans om die droombody niet alleen te visualiseren, maar ook daadwerkelijk te realiseren.